Laden... Even geduld...

Slimme tuinverlichting

Unhide your garden

Met de verlichting van In-Lite komt jouw tuin ’s avonds pas echt tot leven! In de juiste balans en intensiteit af te stemmen, zodat het altijd bij jouw flow op dat moment past. Met trots presenteren wij je dan ook de SMART HUB-150. Deze slimme SMART HUB-150 is volledig aan te sturen met een app waardoor jij dit gewoon lekker vanuit je luie stoel kunt doen. En weet je wat nog veel mooier is? Je kunt de SMART HUB-150 gewoon bij ons uittesten. Top toch!

Smart HUB-150

In-Lite staat bekend als een prachtig bedrijf dat blijft innoveren. Dat hebben ze met de SMART-HUB-150 ook zeker gedaan. Met dit product kun jij op een revolutionaire manier jouw In-Lite buitenverlichting aansturen en dat gewoon heel simpel met een gebruiksvriendelijke app. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan de video.

In-Lite app

We spraken net al kort over de In-Lite app. Met deze app kun je eenvoudig jouw verlichting bedienen via je smartphone of een tablet. De app is te downloaden en de App Store en PlayStore. Alvast een voorproefje van hoe de app werkt? Bekijk het filmpje én wil jij hem liever gewoon in real life uitproberen. Kom dan langs tijdens onze openingstijden en klik eens lekker door de app heen in ons In-Lite Experience Center.

Technische verhaal van de SMART HUB-150

Het technische verhaal? Daar weten de specialisten van Pellegrom Sierbestrating natuurlijk alles vanaf, maar wij vertellen je nu alvast dat je verschillende zones kunt creëren in de tuin. Dus bijvoorbeeld voor je oprit, de achtertuin en wat te denken van de overkapping! Er zijn tal van mogelijkheden. Past dit helemaal bij jou en in jouw tuin? We nodigen je graag bij ons uit om alles te proberen en vertellen je natuurlijk ook gelijk hoe dit in jouw tuin geïmplementeerd kan worden.

Uitgelichte producten

Bekijk alle producten