Laden... Even geduld...

Over Ons

Over Pellegrom Sierbestrating

Sinds jaar en dag is Pellegrom Sierbestrating een begrip op het gebied van sierbestrating! Al ruim 45 jaar staat de familie Pellegrom klaar voor iedereen die de tuin eens lekker wil gaan aanpakken. Van prachtige soorten bestratingsmaterialen tot het beste advies over legpatronen, zodat de klant heerlijk kan genieten in de tuin. 

Showtuin 24/7 geopend

Onze showtuin is 24/7 geopend, zodat je lekker kunt rondwandelen en inspiratie kunt opdoen voor je tuinbestrating. Van gebakken bestrating tot royale betontegels of van keramiek tegels tot natuursteen, het is te vinden in onze 2500m² grote showtuin. Komt het niet uit tijdens onze openingstijden? Loop gerust rond buiten onze openingstijden. Je bent van harte welkom!

Onze bekende merken

In onze ruime assortiment tref je producten aan van verschillende leveranciers waaronder M.B.I Beton, Red Sun, Wienerberger, Dirksen Sierbeton B.V., Schellevis, De Beyer grind en splitsoorten Mevoline randbegrenzingen, Varistone voegmortel en tuinverlichting van het merk In-Lite Design.

Het assortiment tuinbestrating

Wat kan je zoal Pellegrom Sierbestrating vinden? Nou denk maar eens aan betonproducten, gebakken producten, natuursteen, grind, split, zand, afvoergootjes, voegmortel en tuinverlichting. Wij staan bekend om onze scherpe lage prijzen en ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen die voor de liefhebber aantrekkelijk zijn geprijsd. Daarnaast leveren wij de materialen zelf bij je thuis!

Kom eens langs bij Pellegrom Sierbestrating

Tijdens onze openingstijden staan wij voor je klaar om samen met jou de mooiste sierbestrating uit te zoeken. Uiteraard onder het genot van een heerlijke bak koffie! Kom eens langs of bekijk alvast online wat rond.

Pellegrom-sierbestrating-transport

Pellegrom-sierbestrating-transport-1

Uitgelichte producten

Bekijk alle producten