OVER ONS

Pellegrom Sierbestrating is een familiebedrijf en al ruim 35 jaar een begrip op het gebied van sierbestrating materiaal. Op een opslagterrein van ± 15.000m² staan duizenden vierkante meters aan bestratingsmaterialen opgeslagen. Er is ook een showtuin van ongeveer 1400 m² aanwezig waar alle producten te zien zijn. Deze showtuin is sinds 2008 vanaf de openbare weg geopend zodat iedereen ook buiten de openingstijden inspiratie kan op doen.

De materialen zijn van verschillende leveranciers o.a. MBI Beton, Red Sun, Wienerberger, Eckstone Natuursteen, Michel Oprey Natuursteen, Schellevis, De Beyer grind en splitsoortenen tuinverlichting van het merk In-lite Design.

Het assortiment bestaat uit o.a. betonproducten, gebakken producten, natuursteen, keramiek, grind, split, zand, afvoergootjes, voegmortel en tuinverlichting. Pellegrom Sierbestrating staat bekend om zijn scherpe lage prijzen. Ook zijn er regelmatig B keus partijen die voor de liefhebber aantrekkelijk zijn geprijsd. Pellegrom Sierbestrating levert ook materialen aan diverse aannemersbedrijven, gemeenten en hoveniers.

De materialen kunnen door vrachtwagens van Pellegrom Sierbestrating bezorgd worden.

Pellegrom Sierbestrating


Copyright 2016 | Pellegrom Sierbestrating | Algemene voorwaarden | Privacy
Webdesign: 142Design.nl CMS: isacontent.nl