Wij verkopen nu ook stalen randbegrenzingen

  • 14-06-2017

MEVOLINE randbegrenzingen worden gebruikt om een scheiding te creëren tussen bijvoorbeeld gras, grind, border en bestraging. Daarnaast zijn de randbegrenzingen van MEVOLINE geschikt voor het accentueren van hoogteverschillen en als vervanger van betonbandjes. U zorgt voor een onderhoudsvrije strakke belijning in uw tuin!

EVER EDGE stalen randbegrenzingen
EverEdge is de meest exclusieve, verfijnde stalen randbegrenzing in ons programma. Het systeem is eenvoudig koppelbaar door het unieke ontwerp, waardoor het snel aan te leggen is. Het staal is verzinkt, en indien gekleurd, voorzien van een duurzame poedercoating. Hierdoor zijn de EverEdge randbegrenzingen volledig weersbestendig en onderhoudsvrij. EverEdge Classic en EverEdge ProEdge zijn verkrijgbaar in de hoogtes 7,5 cm, 10 cm en 12,5 cm. Daarnaast is EverEdge ProEdge er ook in 15 cm hoogte. EverEdge Classic is bij uitstek geschikt voor het maken van alle mogelijke vormen, omdat het zeer flexibel is. EverEdge ProEdge is dikker en langer dan de Classic. Hierdoor is het geschikter voor het maken van lange rechte en vloeiende zichtlijnen. In grotere projecten wordt daarom vaak EverEdge ProEdge gebruikt. EverEdge Titan is er in 2,5 mm of 4 mm dikte en een hoogte van 20 cm of 30 cm. Zowel in bruin als in Cor-Ten verkrijgbaar. De Titan is ideaal voor grote projecten met aanzienlijke hoogteverschillen. Tot slot is er de 1,6 mm dikke EverEdge Atlas, deze is specifiek ontworpen voor kunstgras toepassingen.

EVER EDGE stalen randbegrenzingen

COL-MET stalen randbegrenzingen
COL-MET is gemaakt van stevig metaal en geeft uw tuin een mooie look. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en hierdoor breed toepasbaar. COL-MET is een zeer duurzaam systeem met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het systeem wordt verankerd en gekoppeld met losse verankeringspennen. COL-MET is verkrijgbaar in de diktes 2 mm, 3 mm en 5 mm en de hoogtes 10,2 cm en 15,2 cm. COL-MET is hét alternatief voor bestratingsbanden van beton of natuursteen.

COL-MET stalen randbegrenzingen

ALU MEVO EDGE aluminium randbegrenzingen
Alu Mevo randbegrenzingen zijn licht, sterk en roestvrij. De bovenranden zijn mooi afgerond. Alu Mevo Edge PRO is verkrijgbaar in de hoogtes 10,2 cm, 14 cm en 20,3 cm en de diktes 3,2 mm en 4,8 mm. Het systeem wordt verankerd en gekoppeld door losse verankeringspennen. Er zijn diverse kleuren beschikbaar. Alu Mevo L-Flex is een zeer sterk hoekprofiel en is het makkelijkst te verwerken aluminium alternatief voor betonbanden. Alu Mevo L-Flex is 4,8 mm dik en is er in de hoogtes 5,1 cm, 7,5 cm, 10,2 cm en 15 cm.

ALU MEVO EDGE aluminium randbegrenzingen

KUNSTOF randbegrenzingen
Kunststof randbegrenzingen zijn duurzaam, gemakkelijk te verwerken en vrij van scherpe randen. Deze randbegrenzingen kenmerken zich door hun flexibiliteit, waardoor speciale vormen en bochten uitermate eenvoudig aan te leggen zijn.

Kunstof randbegrenzingen


De voordelen op een rij:

• Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
• Eenvoudige en snelle installatie
• Onderhoudsvrije tuin
• Alle mogelijke vormen


Copyright 2016 | Pellegrom Sierbestrating | Algemene voorwaarden | Privacy
Webdesign: 142Design.nl CMS: isacontent.nl